NextCloud online opslag

Nextcloud online opslaan van bestanden.

Veel mensen maken gebruik van clouddiensten als Dropbox, OneDrive of Google Drive, echter staat uw data bij deze systemen op een onbekende locatie opgeslagen.

Wanneer u uw data toevertrouwt aan andere partijen, dan blijft altijd de vraag hoe betrouwbaar en veilig dit is. Het is namelijk niet altijd duidelijk wie er toegang tot de servers heeft en wat er met uw data
gebeurt. Met Nextcloud weet u dat wel! Met Nextcloud staat uw data op uw eigen server of op onze nextcloud server in een Nederlands datacenter.

Nadat de server geïnstalleerd is zijn uw bestanden eenvoudig toegankelijk en synchroniseert u simpel al uw data. Uw online opslagruimte is bovendien toegankelijk via een app die voor ieder apparaat beschikbaar is of via iedere mogelijk denkbare browser, op welke wijze u ook met Nextcloud werkt u heeft altijd toegang tot uw actuele bestanden.

Voordelen:

  • Nextcloud maakt indien gewenst gebruik van Two-factor authenticatie
  • Tijdelijk een bestand met een externe partij delen? Dat kan met Nextcloud
  • Eenvoudig gebruikersbeheer via portal
  • Data kan versleuteld worden opgeslagen op een Nederlandse locatie
  • Te gebruiken op desktop, laptop , smartphone en tablet

Er zijn heel veel mogelijkheden binnen Nextcloud en daarom wordt het ook graag gebruikt door onze klanten, niet alleen om bestanden te delen voor thuiswerkers of externe partijen maar ook vanwege de privacy
aangezien uw bestanden op een bekende en betrouwbare plek staan.

Meer weten?

In een kort gesprek stellen wij u een aantal korte vragen over uw omgeving en overleggen wij de mogelijkheden.

Neem contact met ons op via 030 – 4100200