Netwerkbeheer

Het netwerk (LAN) binnen uw bedrijf zorgt ervoor dat apparaten met elkaar kunnen communiceren. Dit kan draadloos zijn (WiFi) of bedraad. Door middel van dit netwerk heeft u toegang tot bijvoorbeeld het internet, maar ook uw lokale printer.

Wij kunnen uw netwerk vanaf nul opbouwen, bijvoorbeeld als u een nieuwe locatie in gebruik neemt. Maar ook bestaande netwerken kunnen wij controleren op efficiëntie en veiligheid. Waar nodig kunnen wij uw netwerk upgraden naar bijvoorbeeld een hogere snelheid.

Op de achtergrond zorgen wij ervoor dat uw netwerk altijd optimaal functioneert en voorzien is van de laatste veiligheidsupdates. Ook de gebruikte apparatuur zoals switches en routers worden regelmatig voorzien van de nieuwste soft- en firmware.

Naast ons werk als netwerkbeheerder werken wij voor diverse partners als netwerk analist en probleemoplosser. Als andere partijen geen uitweg meer zien, wordt SOG ict ingeschakeld. Door jaren lange ervaring op dit gebied vinden wij altijd het probleem. Wij kunnen dit voor u oplossen, maar we laten dit ook vaak over aan de al aanwezige IT partij.

Meer weten?

In een kort gesprek stellen wij u een aantal korte vragen over uw omgeving en overleggen wij de mogelijkheden.

Neem contact met ons op via 030 – 4100200