Gebruikersondersteuning

Het doel van SOG ICT is om de gebruiker te ontzorgen.

Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, wijzigingen door te voeren, storingen op te lossen en eigenlijk alles wat er maar op ICT vlak onduidelijk is correct en duidelijk uit te leggen en te corrigeren. Het is dan ook onze insteek om direct te kijken hoe iets in de toekomst voorkomen kan worden of zelfs verbeterd.

Uw ICT zorgen worden de zorgen van SOG ICT zodat u zich kan richten op uw core business. Ontzorgen is ons doel. Daarom houden wij uw ICT omgeving in de gaten middels onze monitoring software,wij houden uw hard- en software daarmee constant in de gaten zodat wij in kunnen grijpen voordat u een mogelijke storing kunt ervaren

Is er een vraag/storing met betrekking tot software of hardware, of het nou groot of klein is, wij staan voor u in de startblokken. Op afstand of op locatie, alles is voor ons mogelijk. Is er een stroomstoring in het weekend en u vindt het toch wel zo fijn dat wij een fysieke controle van uw server doen nadat de stroom weer terug is? Wij stappen direct in de auto.

Heeft u een vraag met betrekking tot een email die u niet helemaal 100% vertrouwd? Natuurlijk zijn wij bereid om even mee te kijken naar de email en een correct advies te geven. Werkt dat ene Word document niet mee? Wij kunnen altijd meedenken. Is een collega thuis aan het werken en valt de draadloze verbinding bij diegene thuis vaak weg? Wij kunnen altijd meedenken wat er mogelijk is om voor verbetering te zorgen.

Nu mensen veel thuis werken is het gebruik van VPN verbindingen naar kantoor en het gebruik van cloud toepassingen flink toegenomen en de medewerkers van SOG ICT hebben hier de benodigde kennis over.

SOG ICT is 24×7 telefonisch bereikbaar voor uw organisatie en als iets niet gelijk opgelost kan worden dan vinden wij altijd wel een manier om in ieder geval te zorgen dat de werkzaamheden met een minimale negatieve impact door kunnen gaan.

Meer weten?

In een kort gesprek stellen wij u een aantal korte vragen over uw omgeving en overleggen wij de mogelijkheden.

Neem contact met ons op via 030 – 4100200