Diensten

Diensten

Wat doet SOG?

SOG onderzoekt, adviseert, verbetert en voert inrichting uit van IT infrastructuur.
Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld netwerken, server omgevingen, computers, operating systems en bedrijfsapplicaties. Alle mogelijk gerelateerd IT diensten zijn bij ons mogelijk of kunnen wij in adviseren.
 
Het team van SOG bezitten kennis van deze zaken op vrijwel elk vlak in de gehele IT keten. ‘Vanaf de kabel tot in de database query’. We doen bijna alles zoals:
  • IT infrastructuur projecten
  • Performance onderzoek van applicaties
  • Performance onderzoek van netwerken
  • Performance onderzoek van hardware
  • Advies over inrichting van uw complete IT omgeving
  • Verbeter projecten van huidige, reeds operationele IT omgevingen
  • Migraties van on site naar bijvoorbeeld de Microsoft 365 cloud omgeving
  • Advies over allerlei online diensten
  • Adviseren over verschillende thuiswerk mogelijkheden of diensten

Hoe doet SOG dat?

SOG onderzoekt en onderhoudt in wezen de complete IT keten indien wenselijk. Wij hebben voor deze filosofie gekozen zodat wij het enkele aanspreekpunt kunnen zijn voor de klant om hun op de meest comfortabele wijze te ontzorgen. Is er iets mis dan hoeft de klant maar naar een partij te bellen of mailen en wij zorgen ervoor dat de vraag beantwoord wordt of het probleem wordt opgelost.

Door de brede kennis kan worden gekeken naar het verkeer en de verbinding, naar de componenten van netwerk en servers en naar de applicaties zelf.

Waar meestal leveranciers aanvullende specifieke kennis tekort hebben en geen inzicht hebben in de opzet van andere delen van de omgeving, wordt meestal naar elkaar gewezen bij tekortkomingen. Door het feit dat het ook onze insteek is om de organisatie van de klant te leren kennen kan SOG ICT een op maat gemaakt advies geven voor ieder IT gerelateerd vraagstuk. SOG ICT is in staat om alle aspecten van uw IT omgeving te onderzoeken en met een gedegen advies of oplossing te komen.

Door de jaren heen heeft SOG ICT dusdanig veel contacten kunnen leggen met verschillende IT gerelateerde bedrijven waardoor wij, indien het niet rendabel voor de klant is om ons iets te inregelen, altijd wel een partij weten waar de klant het product wel op de gewenste wijze kan afnemen.

In de praktijk levert dat veelal verbeterpunten op op vele vlakken, waardoor de interactie tussen applicatie, servers en infrastructuur veel beter wordt, met als gevolg een perfect resultaat en meer efficientie en kostenbesparing.

Meer weten?

In een kort gesprek stellen wij u een aantal korte vragen over uw omgeving en overleggen wij de mogelijkheden.

Neem contact met ons op via 030 – 4100200